Go to ESSENSE.EU

Coaching

Voor individuen en voor teams
Personal trainer en cheerleader ineen

Coaching on the job

Start je met een concreet project en kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van CX of Service Design? Misschien heb je al een hele concrete vraag, zoals hoe je jouw klant beter leert kennen of hoe je start met journeys. Een expert van Essense werkt met je samen en leert je alles wat jij wilt weten en nodig hebt terwijl je aan je eigen project werkt.

We werken als team doelgerichter. De gedeelde visie en gezamenlijke way of working die nog miste helpt ons nu goed doelstellingen te behalen, qua team maar ook zeker op persoonlijk vlak.

Minyou Rek – Service Designer KPN
Cafeïne shot voor CX-teams

CX (team) intervisie

De CX intervisie geeft een boost aan je team. Samen met jou en jouw CX-team zoomen we in op jullie uitdagingen. Jullie krijgen input van ons en van elkaar zodat je als team een gedeelde visie creëert, een gezamenlijke manier van werken hanteert en heldere doelstellingen opstelt.

Door de CX intervisie krijg ik echt weer energie om samen te bouwen en ons vakmanschap als team verder te ontwikkelen.

Casper Hartman – CX Expert, KPN

Meer weten over de coaching modules?

We kunnen trajecten samenstellen die aansluiten bij specifieke behoeftes en situaties. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Tot snel!

*COVID-19: Uiteraard is het event veilig opgezet en houden we ons aan alle RIVM-richtlijnen. Mocht de Masterclass toch online plaats moeten vinden, dan nemen we contact met je op.